STØT VORE SPONSOR
4350 Ugerløse

Vis på kort
Velkommen til Ugerløse Idrætsforening

Ugerløse Idrætsforening, består af 7 selvstændige afdelinger, samlet i én idrætsforening.
Følgende afdelinger udgør p.t. Ugerløse Idrætsforening.

Badminton Billard Fodbold Gymnastik Petanque Sportsfisker Tennis
Mangler du energi til hverdagen?
FODBOLDUgerløse Idrætsforening tilbyder en ny fritidsaktivitet til kvinder.
Her er der mulighed for at få sved på panden, et godt grin og samtidig få forbedret sin kondi.
Konceptet hedder Fodbold Fitness og er målrettet kvinder, der har lyst til at få bevæget sig, men vil gøre det på ikke alt for opstyltede præmisser.

Der stilles ikke krav til udstyr og kundskaber.
Man møder op i det, som man føler sig godt tilpas i, og med de evner man nu engang er udstyret med - og så tager man den derfra.
Det skal dog siges, at fodboldstøvler for ens egen skyld er en god idé, da man nemt glider i vådt græs.

Træningen varer ca. 1 time. Der lægges ud med nogle styrketræningsøvelser, efterfulgt af nogle færdighedsøvelser, en boldleg og til sidst en lille ’vi har det sjovt-kamp’. Programmet er indrettet, så øvelserne langsomt bliver lidt sværere og mere fysisk krævende jo længere i forløbet man er.
Alle øvelser kan findes på DBU’s hjemmeside.
Hvis holdet på sigt får blod på tanden, er der mulighed for at deltage i Fodbold Fitness stævner, men det er holdet, der afgør om dette kunne være interessant.
Tænker du nogle gange, at hverdagen mangler lidt spice, at kroppen godt kunne bruge at få rørt sig, at du trænger til at se nogle nye ansigter, så er Fodbold Fitness helt sikkert noget for dig.

Vi træner hver torsdag kl. 19-20 på boldbanerne ved klubhuset.
Der er mulighed for omklædning og bad.

Pris for en sæson 250,- kr.

Mød op med gå-på-mod, en drikkedunk og tøj til at bevæge sig i.
Vel mødt!
KONTINGENT BETALING 2014
UGERLØSE IFDet er nu tid at betale kontingent for 2014 sæsonen

KLIK HER FOR BETALING
Download tilmeldingsvejledning her
TRÆNER SØGES SNAREST
FODBOLDFODBOLDTRÆNER SØGES SNAREST
Har du lyst til at bruge tid sammen med en flok glade og engagerede ungdomsspiller?
Vi mangler en træner til U20 drenge i fodboldafdelingen i Ugerløse IF
Vi sørger for, at du bliver klædt ordentligt på til opgaven.
Du bliver tilbudt trænerkursus, du får træningstøj og masser af frisk luft og gode oplevelser.

Henvendelse til fodboldudvalget på mail fodbold@ugerloese-if.dk
KLUBSPONSOR
OK Benzin